Skip to main content

Over Abel.

Abel. Grand Café Restaurant

Abel. Grand café restaurant is een restaurant gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Het restaurant wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, dat in 1999 hun droom achterna ging en Brasserie Abel openden. De brasserie werd gevestigd in het pand van voormalig restaurant Johannapolder.

Duurzaamheid staat hoog
in het vaandel

20% korting op
de horeca

Gratis gebruik van
onze activiteiten

Gezellige borrels en
personeelsuitjes

Vrij op 1ste en 2de kerstdag
oud- en nieuw en koningsdag

Innovatief werken

De Abelaars.

Vincent van Nikkelen-Kuipers

Bediening

Henny Heezen

Keuken

Donny Bleumink

Operationeel manager

Hi, mijn naam is Donny en ik ben de Operationeel manager van Abel.

Sinds jongs af aan heb ik een hele grote passie voor koken en heb ik mij vroeg kunnen oriënteren en ontwikkelen op het hoogste niveau.

Ik ben bij Abel. verantwoordelijk voor alle menu’s, alles wat bij ons in de keuken gebeurt en elk gerecht dat onze keuken verlaat.

Mijn werk als Executive chef vind ik enorm leuk en uitdagend.

Het spelen met smaken, ingrediënten combineren en dit vervolgens op een strakke manier presenteren op het bord.

Daarnaast is het mijn taak om onze keukenbrigade en nieuwe koks in wording in mijn kookstijl mee te nemen.

Een baan waarin mijn passie voor koken en creativiteit volledig tot z’n recht komen.

Hopelijk zie ik je snel in ons mooie restaurant!

Melany van Deelen

Sales & reserveringen.

Lars Kuipers

Bediening

Haii ik ben Lars! Ik loop nu al bijna twee jaar rond bij Abel. en doe echt alles in de bediening waar je maar aan kan denken.

Het ene moment sta ik in de bar, het andere moment neem ik een bestelling op aan tafel en ook ben ik regelmatig verantwoordelijk voor het verzorgen van huwelijken en feesten.

Geen dag is dus hetzelfde bij Abel. En vergeet natuurlijk de leuke sfeer en collega's niet, die maken mijn werkdag altijd compleet. Elke dag is dus een feestje!

Bridget Gokke

Locatiemanager Tasman.

Hi, mijn naam is Bridget en ik ben de Locatiemanager bij Tasman.

Zes jaar geleden ben ik gestart in de horeca, in eerste instantie als bijbaan. Na veel uren gedraaid te hebben op de vloer heb ik na mijn studie besloten om fulltime de horeca in te gaan.

Bij Tasman ben ik verantwoordelijk voor alle processen op de vloer, het inwerken van nieuwe medewerkers en het maken van de roosters voor zowel bediening als (spoel)keuken. Mochten er dus vragen zijn over een van deze onderwerpen kunnen jullie bij mij terecht.

Mijn werk als locatiemanager vind ik leuk omdat het uitdagend blijft. Ik kan mij steeds ontwikkelen op verschillende gebieden. Samen met een team van diverse collega’s vind ik het super om een mooie avond neer te zetten voor de gasten. Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel.

Graag zou ik het leuk vinden om je te verwelkomen in ons restaurant! Mocht je me willen bereiken kan dat via een berichtje in OneTeam of op mijn e-mailadres: bridget@abel-restaurant.nl

Manon Zijlmans

Personeelszaken

Hoi! Leuk dat je kijkt op deze site en erover nadenkt om onderdeel te worden van dit fantastische team! Voor mij is het inmiddels alweer 13 jaar geleden dat ik in jouw schoenen stond en op zoek was naar een bijbaan voor naast mijn studie. Al snel belandde ik bij Abel in de bediening en wat heb ik hier een fantastische bijbaan gehad! Na het behalen van mijn studie en fulltime baan elders ben ik toch weer teruggekeerd bij deze organisatie. Nu voer ik onder andere de sollicitatiegesprekken voor Abel, Tasman en de activiteiten. Heb jij interesse om hier te komen werken? Dikke kans dat wij elkaar vast snel spreken. Ik ben benieuwd wie jij bent en kom dan ook heel graag met jou in gesprek. Zien wij elkaar snel?

Quinten Dijkshoorn

Bediening

Paula van den Eijnden

Sales coördinator

Hey! Mijn naam is Paula, in 2018 heb ik 4 maanden stagegelopen bij Abel. op de afdeling Sales & Reserveringen.

Tijdens deze stage ben ik organisatorisch erg gegroeid, ook heb ik geleerd hoe je duidelijk communiceert en hoe dit dan effect heeft op het eindresultaat. Deze stage heb ik met succes afgerond en toen ik begin 2022 een vacature voorbij zag komen heb ik dan ook meteen gesolliciteerd.

Nu werk ik samen met mijn super leuke collega’s aan het organisatorische gedeelte achter de reserveringen, borrels, feesten, zakelijke events en bruiloften.

Hopelijk zien we elkaar snel!

Marjanne Kranendonk

Sales en Reserveringen

Samen met mijn collega’s Paula en Vicky mag ik al jullie leuke aanvragen verwerken en omzetten naar offertes en hopelijk ook bevestigen.

Al heel wat jaar werk ik in de event business en ik vind het oprecht het leukste wat er is.
Het is bijzonder het vertrouwen te krijgen om mee te mogen denken aan de ideale invulling van een bruiloft, zakelijk diner, jubileum of bijeenkomst en zo, samen met de gast of relatie, een perfecte dag van te creëren.

Of je nu de vrije hand krijgt of juist werkt met hele specifieke details, het doel is altijd om er een event van te maken wat compleet past bij jouw wensen.
Het mooie van Abel. en Tasman. is dat er zo veel mogelijk is; klein & intiem, actief & uitdagend of groots & uitbundig en alles daartussenin. Sportievelingen, foodies, romantici, jong en oud, iedereen is welkom en kan zich bij ons vermaken. Zo blijft mijn baan uitdagend en hoop ik nog vele jaren bij Abel. te mogen blijven.

Ashley Bick

F&B Controller

Naomi Wobben

Sales en Reserveringen