Over Abel.
Abel. Grand Café Restaurant
Abel. Grand café restaurant is een restaurant gelegen in Poortugaal, midden in natuurgebied De Rhoonse Grienden. Het restaurant wordt gerund door echtpaar Remco en Sigrid Abel, dat in 1999 hun droom achterna ging en Brasserie Abel openden. De brasserie werd gevestigd in het pand van voormalig restaurant Johannapolder.
Duurzaamheid staat hoog
in het vaandel
20% korting op
de horeca
Gratis gebruik van
onze activiteiten
Gezellige borrels en
personeelsuitjes
Vrij op 1ste en 2de kerstdag
oud- en nieuw en koningsdag
Innovatief werken
De Abelaars.
Ik heb 4 jaar in het onderwijs gewerkt maar dat was niet waar ik gelukkig van word.
Op het moment dat je blijer wordt van een administratief dagje dan van de dagen dat je voor de klas staat, is het tijd om iets anders te zoeken.
Ik vind het heel leuk om dingen te plannen en organiseren en zo ben ik terechtgekomen bij Abel. op de afdeling Sales & Reserveringen.
Ik heb het enorm naar mijn zin, iedere dag is weer anders en leer ik weer iets nieuws erbij!
De sfeer binnen het bedrijf is heel familiair, zowel als gast als onder de werknemers.
Ik heb hier een heel fijn plekje gevonden, en dat gun ik jou ook.
Tot snel!
Sinds jongs af aan heb ik een hele grote passie voor koken en heb ik mij vroeg kunnen oriënteren en ontwikkelen op het hoogste niveau.
Ik ben bij Abel. verantwoordelijk voor alle menu’s, alles wat bij ons in de keuken gebeurt en elk gerecht dat onze keuken verlaat.
Mijn werk als Executive chef vind ik enorm leuk en uitdagend.
Het spelen met smaken, ingrediënten combineren en dit vervolgens op een strakke manier presenteren op het bord.
Daarnaast is het mijn taak om onze keukenbrigade en nieuwe koks in wording in mijn kookstijl mee te nemen.
Een baan waarin mijn passie voor koken en creativiteit volledig tot z’n recht komen.
Hopelijk zie ik je snel in ons mooie restaurant!
Het ene moment sta ik in de bar, het andere moment neem ik een bestelling op aan tafel en ook ben ik regelmatig verantwoordelijk voor het verzorgen van huwelijken en feesten.
Geen dag is dus hetzelfde bij Abel. En vergeet natuurlijk de leuke sfeer en collega's niet, die maken mijn werkdag altijd compleet. Elke dag is dus een feestje!
Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik verhuist naar het kantoor en werk ik hier als event marketeer. Zo zorg ik dat er leuke acties komen voor onze gasten en dat alle communicatie goed verloopt. Verder hou ik me bezig met de website en de social media.
Ik hoop je binnenkort te zien op de werkvloer!
We gaan elkaar dus vaak zien als je in de bediening of keuken komt werken. Maar ook de activiteiten zijn mij niet vreemd. Ooit ben ik begonnen bij Abel als Pitch & Putt instructeur.
Bij Abel en Tasman kom je terecht in een gezellig team met allemaal harde werkers.
Naast dat harde werken, vinden we het ook gezellig om elkaar beter te leren kennen, en blijven we na werk vaak even een drankje doen. Ook mogen we gratis gebruik maken van de activiteiten, dus bij lekker weer gaan we vaak de Pitch & Putt baan op.
Ik kijk uit naar een toffe, drukke zomer en hoop dat jij Abel en/of Tasman hierbij komt helpen!
Tijdens deze stage ben ik organisatorisch erg gegroeid, ook heb ik geleerd hoe je duidelijk communiceert en hoe dit dan effect heeft op het eindresultaat. Deze stage heb ik met succes afgerond en toen ik begin 2022 een vacature voorbij zag komen heb ik dan ook meteen gesolliciteerd.
Nu werk ik samen met mijn super leuke collega’s aan het organisatorische gedeelte achter de reserveringen, borrels, feesten, zakelijke events en bruiloften.
Hopelijk zien we elkaar snel!
Al heel wat jaar werk ik in de event business en ik vind het oprecht het leukste wat er is.
Het is bijzonder het vertrouwen te krijgen om mee te mogen denken aan de ideale invulling van een bruiloft, zakelijk diner, jubileum of bijeenkomst en zo, samen met de gast of relatie, een perfecte dag van te creëren.
Of je nu de vrije hand krijgt of juist werkt met hele specifieke details, het doel is altijd om er een event van te maken wat compleet past bij jouw wensen.
Het mooie van Abel. en Tasman. is dat er zo veel mogelijk is; klein & intiem, actief & uitdagend of groots & uitbundig en alles daartussenin. Sportievelingen, foodies, romantici, jong en oud, iedereen is welkom en kan zich bij ons vermaken. Zo blijft mijn baan uitdagend en hoop ik nog vele jaren bij Abel. te mogen blijven.
Zes jaar geleden ben ik gestart in de horeca, in eerste instantie als bijbaan. Na veel uren gedraaid te hebben op de vloer heb ik na mijn studie besloten om fulltime de horeca in te gaan.
Bij Tasman ben ik verantwoordelijk voor alle processen op de vloer, het inwerken van nieuwe medewerkers en het maken van de roosters voor zowel bediening als (spoel)keuken. Mochten er dus vragen zijn over een van deze onderwerpen kunnen jullie bij mij terecht.
Mijn werk als locatiemanager vind ik leuk omdat het uitdagend blijft. Ik kan mij steeds ontwikkelen op verschillende gebieden. Samen met een team van diverse collega’s vind ik het super om een mooie avond neer te zetten voor de gasten. Gastvrijheid staat dan ook hoog in het vaandel.
Graag zou ik het leuk vinden om je te verwelkomen in ons restaurant! Mocht je me willen bereiken kan dat via een berichtje in OneTeam of op mijn e-mailadres: bridget@abel-restaurant.nl